Skåningarna bjöd på en härlig danskväll på Björka Loge

Det prisade dansbandet Skåningarna som fick ta emot pris på Dansbandsveckan i Malung gästade denna tisdag Björka Loge utanför Lund. Jag har träffat grabbarna ett antal gånger för reportage senaste året och det är alltid lika trevligt att träffa dom. Trots denna otroligt varma sommardag så kom det över 300 för att dansa och roa sig till bandet som verkligen levererar. Bandet har gått från klarhet till klarhet och tillhör nu toppen av dom populäraste banden på marknaden. Jag frågade runt lite igår var det är som är så speciellt och bra med Skåningarna och fick då olika svar såsom, härligt danstempo, Joels sångröst, artiga och trevliga killar som variation på låtarna. Det har varit en hektiskt sommar för bandet som givetvis är oerhört glada över deras framgång men bakom detta ligger hårt jobb och ett gäng skickliga och duktiga musiker. Som alla danskväll till Skåningarna så blev det ännu en succékväll och jag vill rikta ett stort tack till bandet för denna gång så ses vi snart igen. / Christian på Dansbandssidan.com

Besök gärna deras hemsidan som jag en gång i tiden har byggt åt dom - www.Skåningarna.se

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter