En varm sommarkväll med Glenn-Endys på Björka Loge

Igår den 31/7 denna soliga och varma sommar dag var det återigen dag för Glenn-Endys att gästa Björka Loge utanför Lund. Grabbarna har spelat här ett antal gånger men senast var för cirka 3 år sedan. Det är alltid mycket folk ute på dans när bandet spelar och dom är oerhört populära och levererar vacker och stämningsfull dansmusik blandat med lite snabba låtar. igår trots värmen kom det cirka 300 personer för att roa sig och helt enkelt unna sig en underbar danskväll. Nedanför kan ni ta del av en del låtar bandet framförde och värt att nämna är att trummisen i bandet Kjell Lundbom borde få en nominering som årets sångare då han levererar underbar sång och spelglädje. Vill man veta med om bandmedlemmarna så kan ni ta del av det lite längre ner på sidan samt ta del av ett par bilder från gårdagen. Vill rikta ett stort tack till grabbarna i bandet för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Kolla in deras hemsida här -> glenn-endys.se​​​​​​​Medlemmar

Glenn Ohlsson
Glenn Ohlsson är bandets grundare och tillika kapellmästare. Glenn sjunger och spelar gitarr. Han sköter bandets administrativa uppgifter, bokningar och kontakter med arrangörer, artistförmedlingar och bokningsbolag är uppgifter som ingår i jobbet.

Kjell Lundbom
Kjell Lundbom är en mångsidig herre som först och främst sjunger och håller takten med hjälp av sina trummor. Dessutom är han den som tillbringar mest tid bakom ratten på turnébussen. Att hålla bussen i topptrim är också något som Kjell ansvarar för, vilket är en stor och många gånger tidskrävande uppgift, som han sköter med bravur.

Magnus Franzén
Magnus Franzén är mannen som musikaliskt har den mest flexibla rollen i orkestern, genom att flitigt växla mellan sax, dragspel och klaviatur. Han hinner dessutom bidra med körsång mellan varven. Magnus började i GLENN-ENDYS under maj månad 2017 och är därmed den senaste medlemmen i orkestern.

Roger Nilsson
Roger Nilsson heter bandets gitarrist. Han har varit medlem i GLENN-ENDYS sedan september 2003, men har lång erfarenhet som dansbandsmusiker från andra band. Förutom att hantera gitarren, spelar han även trummor i ett antal låtar under kvällen samt medverkar med körsång.

Gunnar Karlsson
Gunnar Karlsson är sedan 2016 medlem i GLENN-ENDYS. Gunnar bor i Linköping och har som övriga i bandet spelat så länge han kan minnas. Han kommer närmast från Nordbergs orkester, men har också spelat med andra band genom åren.

Lite olika filmer från gårdagen filmat av Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter