Från ett vardagsrum på Folkungagatan till en av de största scenerna i Sverige på 8 månader

På lördag 18.30 kliver kentz upp på stora scen på Emmabodafestivalen. Sagan om hur ett dansband tog sig från ett vardagsrum på Folkungagatan till en av de största scenerna i Sverige på 8 månader blir där och då en realitet.

Nedanför kan ni se musikvideon med Kentz och låten "Kräm". Dom inväntade sommaren och en ljum kväll med rätt beslyning. Videon är filmad av Filip Lundahl i Skanör/Falsterbo under en av sommarens mest ljuvliga kvällar. Människorna i videon, som spontant tog tillfället i akt att dansa, fick efter 45 min inspelning också chans att ta del av vår 11e spelning.

Saknas på videon gör deras pianist Fabian Maruri.

Även om Emmabodafestivalen blir deras 16 spelning för i år, är detta bara början...
Värt att nämna är att Kentz gör otroligt fin reklam för Dansbandssidan.com och snackar gott om sidan vart dom än kommer, jag tackar er ödmjukast för detta och ser framemot när ni slänger ut några av Dansbandssidans egna tablettaskar på Emmabodafestivalen. 

/ Dansbandssidan.com 
 


www.kentz.nu

Bifogad bild; Fotograf Felipe Maruri
Bifogad bild; Fotograf Felipe Maruri

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter