En total succé för Ekebofestivalen 2018

För 7:e året i följd fanns Dansbandssidan.com på plats på Ekebofestivalen och denna årliga folkfest som ligger utanför Ängelholm i Munka Ljungby. Detta var 23:e året i följd som festivalen ägde rum och under 3 dagar bjöd ett 30 tal dansband, party och tributeband upp till dans och glädje. Det var perfekta förutsättningar vad det gäller vädret under dessa festivaldagar. Ekebofestivalen är som sagt en stor folkfest som erbjuder bra service, god mat, trevligt bemötande och underbara artister och dansband. Flera tusentals besökare var på plats under torsdagen för att sedan öka än mer under fredagen och inte minst lördagen. Under lördagen delade jag även ut Dansbandspriset 2018 för 3:e året i följd till Lasse Stefanz. Ekebofestivalen har samarbetat med Dansbandssidan i 5 år kring priset som firar 7 år under 2018. Läs mer om priset under länken (Dansbandspriset här på hemsidan). Vad det gäller campingplatserna på Ekebo så var det fullsatt med 650 campingplatser. Alla dansband och artister leverade som alltid extra, extra under festivaldagarna och bjöd verkligen publik och dansare på underbar musik. Det är en fröjd att se gemenskapen bland festivalbesökare och alla band som var på plats, hela festivalen känns som en stor och gemensam folkfest. Jag vill rikta ett stort och varmt tack till alla dansband och artister samt till arrangören Ekebo för 3 fantastiska dagar. Det är alltid lika roligt och underbart att komma till denna festival. 

Ta del av en mängd härliga bilder nedanför från alla festivaldagar. 

/ Christian på Dansbandssidan.com
 

Lasse Stefanz tog emot Dansbandspriset 2018 av Dansbandssidan.com samt. ansvarig för Ekebofestivalen. (Grundare av priset Christian på Dansbandssidan)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter