Highlights släpper 2-spårs singel Land och rike runt

Förra veckan släppte dansbandet Highlights en singel som erbjuder 2 sommarlåtar. Nedanför finns en beskrivning av vaje låt och via Spotify kan ni ta del av dessa härliga låtar. / Christian på Dansbandssidan.com 

1. LAND OCH RIKE RUNT 
Sommaren är äntligen på gång, vi njuter av värmen och stannar ute natten lång. Så sjunger Highlights i sina nya singel ”Land och rike runt”, en låt som tar oss med på en resa genom Sverige och lockar till både allsång och dans! Låten är skriven av Christian Lindholm och Rickard Johansson, en idé som föddes under en fjällresa men blev färdig lagom till semestern!


2. DEN LÅNGA VÄGEN HEM  
Att passa på att njuta och leva i stunden är något vi alla borde göra oftare, ”Den långa vägen hem” handlar om just det, en känsla, en stund och ett möte som gärna kunde fått vara längre och som förhoppningsvis kommer igen! En text och melodi signerad Christian Lindholm som Highlights sångare Adam Svensson tolkar med både inlevelse och stil.

 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter