Callinaz bjöd på en härlig Midsommardans på Öveds Eke

Igår på Midsommarafton åkte jag för 2:a året i följd med dansbandet Callinaz för ett reportage på Öveds Eke som ligger i Sjöbo kommun. En väldigt vacker och belägen plats vid Vombsjön. Tidigare på dagen var det dans kring Midsommarstången och bra med folk hade kommit, tyvärr ankom vi något senare men bilder på detta finns längst ner på sidan. På Öveds Eke erbjöd man mycket god mat i form av grillade hamburgare eller kycklingfilé med potatissallad. Här fanns ett litet tivoli samt tombola och en plats där man kunde köpa sig lite gott fika. Dansbandet Callinaz drog igång dansen 20.00 och vädret var då perfekt för en underbar danskväll till ljuvlig dansbandsmusik. Bandet spelar 100% live och gör det mycket bra, utstrålning på scen och en enorm spelglädje som smittar av sig. Här snackar vi leverans på leverans och entrépengen denna kväll på 200:- vart värt sitt pris verkligen. Det blev dans fram till midnatt och stämningen var på topp kvällen rakt igenom bland alla som fanns på plats. En perfekt Midsommarafton helt enkelt och jag vill rikta ett stort tack till sångerskan Carolina (Guldklave nominerad) samt tack till övriga bandmedlemmar för en underbart trevlig dag tillsammans med er. Tusen tack även till kvällens arrangör för god mat och fika. / Christian på Dansbandssidan.com

Här kommer 2 bilder från tidig eftermiddag som Mikael Nilsson ( MN Photo) har tagit då Dansbandssidan.com och Callinaz inte ankom när dans kring midsommarstången ägde rum.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter