Christian på Dansbandssidan.com släpper låten "Dags för dans" 4:e juli

"DAGS FÖR DANS" Så heter min nya låt som släpps i början på Juli månad. En härlig dansbandslåt som är skriven efter önskemål från mig. Grymt bra text av Mats Larsson och Tom Käldström. Omslagsbilden för skivan ser ni här nedanför, tagit på fina Björka Loge utanför Lund. Värt är att nämna är att låten/singeln släpps som ett tack till alla tusentals följare av Dansbandssidan.com och inte för att jag är någon artist. Ibland får man bjuda på sig själv och här svänger jag loss till tonerna av denna härliga låt. Upp till folk och bedöma vad ni tycker. Riktiga musiker ligger bakom all musik och mer info om detta kommer framöver. / Christian 

Foto Ulf Stjernbo

 

Den 4:e Juli finns låten tillgänglig på Spotify och övriga digitala medier. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter