Lasse Stefanz vinner Dansbandspriset för 3:e året i följd

För 3:e året i följd vinner Lasse Stefanz Dansbandspriset och denna gång tävlade bandet mot 19 andra dansband i grundomgången och i finalomgången tävlade dom mot 5 andra dansband. Dansbandssidans följare har sedan mars månad kunnat rösta 1 gång per IP nummer i veckan och dom 6 dansband som fick flest röster i grundomgången gick alltså till final. Årets finalröstning fick in tusentals röster och Lasse Stefanz vann priset och på 2:a plats kom Skåningarna och på plats 3 kom Sannex. Lasse Stefanz kommer att ta emot priset lördagen den 7:e juli på Ekebofestivalen och stora scenen. Dansbandspriset är ett pris som grundades 2011 och delades ut för första gången 2012. Priset har såldes ett 7 års jubileum liksom Dansbandssidan.com. För 5:e året i följd är Ekebofestivalen en sammarbetspartner till Dansbandspriset. Utöver 10.000:- i vinstpengar får bandet ett specialdesignat diplom, blommor och diverse andra presenter. Dansbandssidan.com säger stort grattis till Lasse Stefanz. / Christian Andersson (Grundare av priset och ansvarig) 
 

Tack till alla som röstat i grundomgången samt i finalen och tack även till Ekebofestivalen som är sponsor till priset. 

Årets specialdesignade diplom

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter