En sommarkväll med Lövgrens på Björka Loge

Igår var det dax att göra ett reportage om grabbarna i Lövgrens. Bandet har nyligen fått 3 nya medlemmar och endast Claes Lövgren är kvar sedan mitt förra reportage om bandet. Ny i bandet är Conny Ohlson på gitarr och steelgitarr, en fantastisk duktig musiker som bland annat spelat med Fernandoz och Jontez tidigare. Mats Elfqvist är ny på bas och han kommer från dansbandet Drifters och är en väldigt trevlig samt en duktig sångare och basist. Sist men inte minst Lövgrens nya trummis Kalle Månsson kommer från dansbandet Janssons orkester, Kalle har jag träffat ett par gånger tidigare och han är en rutinerad musiker som leverera gång på gång. Kapellmästare i bandet är Claes Lövgren som varit med i bandet sedan 1995. Nu till kvällen igår som blev väldigt varm och flera hundra personer hade kommit till denna säsongspremiär för tisdagsdanserna på Björka Loge. Lövgrens levererade verkligen igår och spelglädjen var enorm med underbart fin dansbandsmusik. Man får precis allt man önskar på en danskväll med Lövgrens och entrépengen är värt vartenda öre och lite till. Jag vill rikta ett stort tack till grabbarna i Lövgrens samt till Björka Loge för en fin kväll. Denna kväll var även Mikael Ehmer med som vikarie då Mats hade ont i halsen. Trevligt att få träffa Mikael igen, senast var när han spelade med Per-Håkans. Ta del av bilder och lite filmer nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter