En varm kväll när Drifters gästade Malmö Folkets Park

Igår väntade en varm eftermiddag/kväll i Malmö och Folkets Park där Drifters skulle bjuda upp till dans på Brändan. Brändan är delvis renoverad och dansgolvet är fixat. jag ankom ett 29 grader varmt Malmö runt 15.30 för att möta upp bandet som var på ett strålande humör trots denna enorma hetta. Det var mitt första besök på Brändan och en ny upplevelse för mig. Platsen ligger mitt i parken och Malmö kommun erbjuder gratis dans här på Brändan 4 gånger under sommaren. Folk har höga krav trots att entrén är gratis, men jag säger som såhär, trots att golvet var trögt i början och att en del paneler fattades på scenen så är detta en mysig rotunda samt mycket fin service. Efter att någon hällde ut en hel del kaffepulver på dansgolvet såg man glädjen på dansarna och då gick det betydligt lättare att dansa. Dansgolvet var som sagt nyrenoverat och det brukar ta ett tag innan man sätter sin prägel på golvet. Drifters spelade mellan 19.00-23.00 med en paus på 30 minuter. Riktigt bra ljud och fantastisk fin dansmusik bjöd bandet på denna kväll. Drifters är ett skönt och härligt gäng som bjuder på sig själva och levererar gång på gång. Via Facebooksidan (Dansbandssidan) kan man kolla in en hel del "Live" filmer från gårdagen. Kvällen blev en otrolig varm kväll med fin stämning och ett underbart band som leverade. Jag vill rikta ett stort tack till Malmö kommun samt tack till Drifters för denna kväll. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter