Guns Rosor lockade mycket folk till Forsby på toppen i Finland

Låt mig presentera dansbandet Guns Rosor som är ett ungt men moget dansband från Karleby, Kronoby i Finland. I lördags den 19/5 på Forsby på toppen gjorde jag mitt 2:a reportage om dessa trevliga musiker som verkligen brinner för dansbandsmusiken och som spelar 100% live. Denna kväll hade grabbarna skivrelease på sin 2:a platta med namnet "En dans på rosor" som man den 10/6 kan köpa via Ginza.se. En platta som innehåller 15 härliga dansbandslåtar och som dom lagt all kärlek på för att det ska låta perfekt, jag har lyssnat på skivan och den är otroligt bra med ett moget sound som blandas med lite snabbare tempo. Denna kväll hade även grabbarna helt nya smokingar som är specialsydda och gör att bandet håller en hög profil vad det gäller scenkläder. Det bör nämnas att killarna är under 20 år och har spelat tillsammans i 5 år, jag personligen kan inte komma på något så ungt och aktivt band som spelar dansbandsmusik idag. Denna härliga försommarkväll hade det kommit runt 600 personer för att roa sig och dansa och kvällen blev underbart trevlig på alla sätt. Guns Rosor bjuder på sig själva och ser till att dansarna får det dom önskar i form av leverans, scennärvaro samt fantastisk fin dansmusik. Detta härliga dansställe ligger upp på en topp och här känner man sig verklige hemma, ett väldigt mysigt och stort danspalats där många stora artister spelat genom årens gång. Här erbjuder man service, god mat och en perfekt miljö för dans och nöje. Det är en fröjd att få lyfta fram såhär unga musiker som verligen vill framåt och brinner för det som gör. Jag är tacksam att jag fick komma över på detta reportage och vill rikta ett stort tack till grabbarna i bandet samt till arrangören på Forsby på toppen. Kvällen blev en succé helt enkelt och grabbarna i bandet firade även denna kväll 5 år som dansband. Grattis killar och hoppas ni fortsätter i många år till. Jag glömde en viktig sak varmt välkomna till Sverige och jag hoppas innerligt att dansställen och arrangörer våga satsa för att vinna.  / Christian på Dansbandssidan.com 


Vi är Guns Rosor från Finland!

Herman Hagnäs - Sång, Saxofon, Gitarr - Karleby (Kapellmästare) 

Joel Åman - Bas, Sång, Percussion - Karleby

Robin Grankvist - Keyboard, Dragspel, Stämsång - Terjärv

Robin Hagnäs - Solo & Komp-Gitarr, Keyboard, Stämsång - Kronoby

Einar Holmbäck - Trummor - Kronoby 


 

www.gunsrosor.n.nu

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter