Holidays bjöd på en härlig kväll på Törringelund

Igår den 13/5 hämtade grabbarna i Holidays upp mig utanför Lund för ett reportage på Törringelund denna soliga och väldigt varma eftermiddag. Jag fick åka med i deras turnébuss en sista gång, denna buss har man fått åka med ett antal gånger genom åren och inom kort kommer grabbarna att åka i en ny turnébuss. Innan kvällens spelning fick jag även chansen att snacka med Mattias Sjöstenius som är ny sångare i bandet sedan januari. Mattias har tidigare bland annat spelat med dansbandet Remembers och är en fantastisk duktig sångare som levererar. Det fick man verkligen prov på igår när jag filmade ett par låtar som ligger ute via Facebooksidan. Han trivs mycket bra i Holidays som är ett härligt gäng och det märker man när man umgås med dessa musiker i 12 timmar. Vi hade det väldigt trevligt under hela eftermiddagen och kvällen. Bandet hade lagt in lite nya låtar i deras repertoar och det är alltid lika trevligt att höra lite nytt som man kan filma ut och dela med sig av. Det låter alltid lika bra om bandet som levererar fin dansmusik med glädje och utstrålning. Jag vill rikta ett stort tack till Holidays för en härlig dag tillsammans med er. Ni kan följa dom via deras Facebooksida här. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter