Engdahls bjöd upp till dans på Öresunds Dansförenings vårfest

Igår den 5/5 blev jag inbjuden av Öresunds Dansförening som hade sin vårfest på Törringelund med temat "Flower power". Kvällens dansband var inga mindre än Engdahls från Skåne. Denna kväll väntades en bit över 300 personer för att ta del av Törringelunds fantastiska grillbuffé som var helt gudomligt god samt härlig dansbandsmusik till Engdahls. Arrangörerna för föreningen hade pyntat och fixat hela eftermiddagen för att stämningen skulle bli så mysig och så bra som möjligt och deras fantasi är enormt begåvad och föreningen i sig är underbar. Klockan 18.00 kom gästerna för lite mingel och dricka och kort därefter serverades det en enorm grillbuffé som blev hyllad av alla på plats. Dansen drog igång 20.00 och varade fram tills 00.00 med härlig musik och glada spelkillar i Engdahls. En helt underbar kväll och fin service av Törringelunds personal. En god kladdkaka serverades i pausen med kaffe eller te. Alla var så fint klädda under kvällen och det delades även ut några priser för topp 4 som bedömdes av föreningen. Engdahls gör det bra och leverar verkligen gång på gång, denna kväll fick man ta del av en mängd härliga låtar som ni kan ta del av via Dansbandssidan på Facebook. Nedanför kan man ta del av en hel del bilder från kvällen och jag vill rikta ett stort tack Öresunds Dansförening att jag fick komma på reportage samt ett varmt tack till Törringelund för imponerande bra mat och service. Tusen tack även till Engdhals för allt och för en fin dag tillsammans med er. Sist men inte minst vill jag säga grattis till föreningen som fick ett pris för årets ideella förening av Malmö stad. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter