En kväll med Bob Stevens på Törringelund

Igår blev det ett reportage om dansbandet Bob Stevens på Törringelund. Jag har inte gjort något riktigt reportage sedan Christoffer Bengtsson blev ny sångare i bandet vid årsskiftet och denna kväll fick jag lyssna på han ordentligt samt ta del av Bob Stevens delvis nya repertoar. Det bör tilläggas att Bob Stevens fick hoppa in med kort varsel då dansbandet Chiquita fick ställa in på grund av busshaveri. Dansen drog igång 18.00 och stämningen denna kväll var som alltid härlig, Bob Stevens är ett gäng som verkligen trivs tillsammans och bandet är mycket stolta och nöjda med deras nya sångare. Jag vill hålla med bandet om att Christoffer levererar mycket bra trots att han aldrig spelat i dansband tidigare och att han fortfarande är rätt ny i bandet. Scenglädje och utstrålning med en behaglig och fin sångröst det är vad Christoffer levererar och han gör det mycket bra. Bandet har kört in lite nya låtar i sin repertoar och det uppskattas väldigt mycket och det känns som att bandet trivs enormt mycket tillsammans på scen. Alltid lika trevligt att komma på reportage till Bob Stevens och som alla andra kvällar blev detta en ljuvlig kväll. Vill rikta ett stort tack till bandet samt till Törringelund för god service och gott fika. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter