Christer Sjögren gästsolist I Juletid 2018

Nu innevarande år 2018 firar Christer Sjögren 50 år som artist! Och som del i detta firande deltar Christer Sjögren återigen som artist i Sveriges största julturné I Juletid. Övriga medlemmar i ensemblen är som vanligt Magnus Johansson och Marcos Ubeda. Drygt 60 konserter kommer det bli framåt jul tillsammans med en lång rad lokala körer och kårer från Trelleborg i söder till Örnsköldsvik i norr. 
Men I Juletid är även med i delar av övrigt som händer för Christer under året, bland annat i arbetet med Christers medverkan i 'Så mycket bättre' i TV4. De låtar som Christer ska sjunga i programmet är redan under produktion, och programmet som sådant kommer spelas in under sommaren för att sen visas fram emot hösten.

Biljettsläpp I Juletid 2018 onsdagen den 2 maj!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter