En kväll med Lasse Sigfridsson på Tallstugan i Häljarp

Igår den 25:e april åkte jag spontant in till Häljarp som ligger utanför Landskrona för att göra ett litet reportage om Lasse Sigfridsson som skulle spela på Tallstugan för en PRO förening. Jag har tidigare inte gjort något enskilt reportage om Lasse och därför var det extra skoj att få uppleva en ordinarie spelning. Lasse körde 2 pass på 40 minuter vardera och en paus på 30 minuter. Man fick ta del av många härliga låtar som Lasse själv har skrivit samt från tiden med Lasse Stefanz. Lasse har sin trogna publik och är väldigt populär och levererar alltid 100%. Kvällen blev härlig med lite allsång på slutet där Lasse gick ut till publiken och sjöng. Fantastisk service från kvällens arrangör med gott kaffe och fika. Här nedanför kan man ta del av ett par bilder och via Dansbandssidan på Facebook kan man se "Live" filmer från igår. Lasse är även aktuell med en ny skiva "Back in Nashville" som släpps den 8/6. Tusen tack till Lasse och Tallstugan för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter