Charlotte Perrelli på Konserthusturné under 2018

För snart 20 år sedan vann Charlotte Perrelli Eurovision Song Contest i Jerusalem med Take me to your heaven. Sedan dess har hon hunnit med mer saker än vad många gör under en hel livstid. Släppt nio soloalbum och spelat in över 110 låtar, haft egna TV program, tävlat i Melodifestivalen fyra gånger, varit programledare för tävlingen tre gånger, turnerat i världen, haft egen julshow på Grand Hôtel i Stockholm, varit jurymedlem i Talang, spelat huvudroller i Skönheten och Odjuret, Jesus Christ Superstar och senast Evita, släppt tre träningsböcker, driver egen skönhetskollektion – listan kan göras hur lång som helst och fortsätter att växa.

Sommaren 2018 är Charlotte på Gotland och spelar in Så Mycket Bättre som ni under hösten kan se på TV4. Charlotte släpper i höst även sin självbiografi – Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre.
Det blir en sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt eget band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag brinner för" säger Charlotte.
 

SPELPLAN:
1/11 • Trädgårn, Göteborg 
3/11 • Åhaga, Borås 
12/11 • Malmö Live
14/11 • Halmstads Teater 
16/11 • Spira, Jönköping
17/11 • Vara Konserthus 
21/11 • Kulturhuset, Bollnäs 
22/11 • Nolan, Örnsköldsvik 
23/11 • Idunteatern - Folkets hus, Umeå
24/11 • Kulturens Hus, Luleå 
27/11 • Konserthuset, Västerås 
28/11 • Konserthuset, Örebro
29/11 • Scalateatern, Karlstad 
01/12 • Konserthuset, Växjö 
02/12 • Konserthusteatern, Karlskrona 
05/12 • Atlantica, Mariehamn, Åland 
07/12 • Uppsala Konsert & Kongress
08/12 • Lokomotiv, Eskilstuna
10/12 • Rival, Stockholm

* Fler datum tillkommer. 

BILJETTER & MER INFO: 
CHARLOTTEPERRELLI.COM/BILJETTER

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter