Micke Ahlgrens levererade fantastisk dansmusik på Törringelund

Igår den 15:e april hämtade grabbarna upp mig för ett reportage på Törringelund. Senast jag träffade dessa trevliga och duktiga musiker var i början av året och nu blev det alltså dax igen. Runt 300 personer hade kommit för att dansa och roa sig och dom fick återigen valuta för pengarna. Samma klass och leverans som alltid när Micke Ahlgrens bjuder upp till dans. Bandet kör sin grej och gör det mycket bra helt enkelt, det går inte att vara missnöjd med något när man är på en dans till dessa killar. Snyggt klädda, bjuder på sig själva och spelar utomordentligt fin dansmusik. Denna kväll bjöd även grabbarna på en helt ny låt skriven av Jörgen Ohlsson i bandet, låten heter "Dansbandsdänga" och efter första kvällen blev denna låt redan en succé bland dansfolket. En fantastisk fin låt som kommer slå stort om jag får gissa. Man får helt enkelt vad man önskar när man går ut på dans till dessa grabbar. Jag vill rikta ett stort tack för en härlig kväll samt underbara intervjuer och samtal under dagen. Nedanför kan ni ta del av bilder samt filmer från kvällen. Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter