Grattis Ginza Musik till erat 50 årsjubileum under 2018

Under 2018 firar Ginza Musik 50 år och Christian på Dansbandssidan.com vill passa på att gratulera företaget till dom 50 åren. Ginza är en underbar samarbetspartner till Dansbandssidan sedan ett par år tillbaka. Specialdesignade t-shirts har Ginza tryckt upp inför deras jubileums år och dessa kan man inhandla till priset av endast 50:- via deras hemsida. Ginza har en underbart trevlig personal samt kundservice som alltid hjälper till och ställer upp för bästa service. Vill passa på att önska företaget nya framgångar och ytterligare minst 50 år till som Sveriges ledande e-handlare inom CD & musik. 

Ginza AB, vanligen kallat Ginza eller ginza.se, är ett svenskt postorderföretag i Fåglum i Västra Götalands län som främst säljer musik, filmer, TV-spel och datorspel. Ginza har även försäljning via en fysisk butik i Fåglum. 2012 omfattar Ginzas lager omkring 30 000 artiklar och cirka 200 000artiklar är beställningsvaror. Produkterna finns samlade i e-butiken och i en katalog som utkommer flera gånger om året. 

Coolt företagsnamn
Låten "Ginza Lights" är grunden till företagsnamnet. Låten spelades in av The Ventures under en Japanturné och Ginza är Tokyos största affärs- och nöjesgata. Det fick dock Hasse först reda på av en tillfällighet långt senare. Just då tyckte han bara namnet var coolt.

Historia 
Företaget grundades år 1968 av Hans Haraldsson, som fortfarande bodde hemma hos sina föräldrar. Han sålde vinylskivor och kassettband från ett garage. Redan på den tiden var företaget placerat i den lilla byn Fåglum i Essunga kommun, cirka 75 kilometer nordöst om Göteborg. 

Årets e-handlare
Ginza har fått Pricerunners utmärkelse Årets e-handlare vid flera tillfällen. Dom är väldigt stolta över det eftersom det deras kunder, som har gett oss priset. 

 

www.ginza.se 

Foto: Alf Roslund

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter