Callinaz släpper nytt album i maj

Svenska dansbandet Callinaz kommer med sitt femte album och med sin helt unika profil och med sitt eget sound blir det personligt och nytänkande. Resultatet ger oss en mix som vi inte hört av bandet förut. På nya skivan - Fröken Dynamit - visar bandet sin musikaliska bredd och kompetens i både arrangemang, skapande och framförande. Många nya låtar skrivna av bandets egna medlemmar ger en blandad repertoar tillsammans med ett par av publikens tydliga favoriter. Sveriges rockabillydrottning, och i särklass en av de bästa låtskrivarna vi har, Eva Eastwood har bidragit med två spår på skivan. Skivan släpps den 4:e maj och går att förhandsboka genom länken nedanför. / Dansbandssidan.com 


Klicka här för att förhandsboka skivan!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter