Vi är i final i Dansbandspriset 2018

Dansbandspriset 2018!

Tävlingsregler och information i finalen! 


Den 29/1 gick jag ut med vilka dansband som är nominerade till Dansbandspriset 2018, ett pris som går in på sitt 7:e år irad. Priset grundades 2011 och delades för första gången ut 2012. Sedan 2014 är Ekebofestivalen med och sponsrar priset och priset har även delats ut under Ekebofestivalen dom senaste 4 åren. Dansbandspriset är ett årligt pris dels för att jag vill ge något tillbaka till alla dansband som kämpar och sliter årligen och som även ställer upp och Dansbandssidan.com på ett eller annat sätt med t.e.x skivor och tävlingsvinster. Det är folket som rösta fram vilket dansband som till slut ska vinna tävlingen. Vinstsumman är 10.000:- samt blommor och diplom. Tyvärr kan ja inte nominera 75 eller fler dansband utan ja lägger in nya band varje år i tävlingen. 


Röstningen i finalen börjar den 31/3 20.00 och pågår tills den 5/6 20.00. Vinnande dansband tar emot priset på Ekebofestivalen om vinnande dansband spelar där, annars får en representant ta emot priset på plats. / Christian på Dansbandssidan.com


Grattis till Sannex, Lasse Stefanz, Skåningarna, Titanix, Xplays och Casanovas som fick flest röster i grundomgåenden och därmed är vidare till finalomgången. Tusentals röster inkom i grundomgången och jag vill tacka er alla som röstat i tävlingen. 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter