Arvingarna gästar Allsång på Vallarna i Falkenberg sommaren 2018

Det närmar sig för ännu en sommar med Allsång på Vallarna i Falkenberg. Arvingarna samt Olle Jönsson är några av alla artister som kommer att medverka. Nedanför får ni mer information om alla artister som kommer medverka under 6 måndagar med start den 2/7. / Christian på Dansbandssidan.com


Det här är allsångsensemblen 2018
Allsång på Vallarna i Falkenberg är idag ett av Sveriges största allsångsarrangemang och lockar mängder av publik från både när och fjärran. Under sex sommarkvällar kommer vi tillsammans att möta artister som Robert & Maria Wells, Arvingarna med Casper Jarnebrink, Thomas Petersson, Henrik Åberg, Björn Ranelid, Hasse Andersson, Monica Forsberg, Emmi Christensson, Olle Jönsson, Andreas Sköld m.fl. Säsongsfinalen bjuder enligt traditionen på Magnus Johansson, Bo&Matz Orkester, Sara Carlsson och Marcus Birgersson. Vallarna ligger underbart vackert precis intill Ätran och anläggningen kallas ofta för Sveriges vackraste friluftsteater. Här får du sjunga hur mycket, hur länge och hur högt du vill och vart du än vänder dig möts du av äkta sångarglädje!

Mer information finns här ->>> www.allsangpavallarna.se 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter