På fredag släpper Paul Paljett "Ingen vind ingen våg" I en ny fräsch version

Paul Paljett var som ni vet en av Sveriges största tonårsidoler på 70-talet. Efter tre år som Paljetten så fortsatte Paul sin karriär som lyckosam låtskrivare och har skrivit ett antal stora hits till Vikingarna, Kikki, Mats Rådberg bara för att nämna tre. 
Dessutom blev han en populär sångare i Matz Bladhs under många år - men då under sitt vanliga namn Paul Sahlin.
 
För ett par år sedan gjorde Paul ett bejublat uppträdande under Guldklavegalan i Malung och då tändes idén att göra en nyinspelad platta med alla hits från 70-talet och där han även spelar in några av alla de hits han skrivit åt andra.
Dessutom kommer albumet innehålla ett par nyskrivna låtar.
 
Albumet kommer under hösten och innan dess släpper vi 3 singlar varav denna låt - Ingen vind ingen våg - var med på hans debutalbum som kom för 41 år sedan - 1977. En låt som Paul själv gillar väldigt mycket och gärna gjorde en ny fräsch version av.
Paul är i högsta grad aktuell och turnerar med sin repertoar - ofta inför en stor publik.
 
Singeln släpps digitalt nu på fredag den 23 mars.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter