Premiär imorgon för Stjärnornas stjärna på TV4

Casper Janebrink och 7 andra artister medverkar i Stjärnornas stjärna med premiär imorgon 20.00 på TV4!

Stjärnornas stjärna är en musikalisk mångkamp där åtta etablerade artister inför en livepublik framför tolkningar av kända hits från helt andra musikstilar än de är vana vid, såsom country, hårdrock, opera och latin.


Stjärnornas stjärna är ett direktsänt underhållningsprogram som leds av TV4:s nya stjärnvärvning Petra Mede. I programmet möts åtta etablerade artister för att göra upp i en helt ny musiktävling. Det bjuds på en musikalisk mångkamp där artisterna framför tolkningar av kända hits från helt andra musikstilar än de är vana vid, såsom country, latin, hårdrock, soul, opera, syntpop, musikal, svenska visor och disco. TV-tittarna avgör vem som gjorde det bäst och vem som i slutet av säsongen koras till Stjärnornas stjärna.

I Stjärnornas stjärna finns en expertpanel med musikjournalisten Jan Gradvall, känd bland annat som popprofessorn i TV4:s Nyhetsmorgon, och den meriterade sångpedagogen och musikproducenten Zannah Hultén. Varje vecka gästas programmet ytterligare av en expert på veckans genre som coachar artisterna och ger feedback på varje framträdande. Men det är alltid tittarna som avgör, den artist som fått minst antal tittarröster varje vecka måste lämna tävlingen. I finalen gör slutligen två artister upp om vinst och ära, men det är bara en som kan koras till Stjärnornas stjärna – den ultimata artisten. Stjärnornas stjärna har premiär lördagen den 17 mars i TV4 och på TV4 Play.

Medverkande artister:
Ace Wilder
Casper Janebrink
LaGaylia Frazier
Linda Pira
Ola Salo
Roger Pontare
Tommy Nilsson
Wiktoria
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter