Idag släpptes biljetterna till årets Dansbandsgala i Veberöd

Förra året som både var 20-årsjubileum och tänkt att vara sista året blev en succé.
En vändning kom när Veberöds AIF fick en ny samarbetspartner som ihop med föreningen kommer säkerställa att galan lever vidare och utvecklas.

I år gör man en stor satsning genom att utöka arrangemanget med en dag då Lotta Engberg kommer med sin allsång på torsdagen. Likt tidigare år kommer fredagen hålla ett högt tempo, i år med namn som E-Type, Björn Rosenström och Moderna Tider. Lördagens dansbandskväll ackompanjeras i år av Scotts och Barbados men för er som vill äta och dricka något gott före dansen kommer Staffan Hellstrand att underhålla innan dansen drar igång.

Nytt för i år är att biljetterna säljs genom Ticketmaster och att det finns ett helpass som garanterar entré till samtliga tre kvällar. Platserna är begränsade så gör som jag och köp er biljett i tid. Vi ses på dansgolvet!


Köp biljetter här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter