Thor Görans & Agneta Olsson bjöd på en härlig kväll på Sundspärlan

Thor-Görans, med populära artist- och låtskrivarparet Agneta Olsson & Peter Grundström i spetsen gästade igår Sundspärlan i Helsingborg. Dansbandssidan fanns på plats för ett reportage om dansbandet som bildades 1976. Sundspärlan är ett härligt dansställe som erbjuder en minst att mysig miljö och fin service, denna kväll hade det kommit bra med folk för att dansa till tonerna från Peter Grundström och Agneta Olsson. Peter har skrivit väldigt många låtar genom åren och många utav dessa fick man höra under kvällens gång, "Till min kära" (som slog dubbla svensktoppsrekord 95-97), "Små små ord" och många, många fler. Med hög leverans och skickliga musiker så kan inget gå fel. Denna kväll blev som så många andra med bandet en ljuvlig danskväll. bandet firade 40 år som dansband år 2015 och siktet är att spela i många år till. Nu tar vi full fart mot Thor Görans 50 år, säger Agneta Olsson. Peter och Agneta gör det fantastiskt bra tillsammans när dom sjunger ihop och det är en fröjd att att både lyssna och dansa till dessa toner. Jag vill passa på att säga tusen tack till Thor Görans samt till Sundspärlan för en härlig kväll. Ta del av lite bilder från kvällen nedanför. / Christian på Dansbandssidan.com Bandmedlemmar

  • Agneta Olsson - Sång 
  • Peter Grundström - Gitarr - Sång 
  • Tomas Kvassman - Klaviatur - Dragspel 
  • Robin Ivarsson - Trummor 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter