Magisk kväll med Casanovas på Statt i Motala

Igår den 9:e mars blev Dansbandssidan.com inbjuden av arrangören Marcus Kåtorp på Motala Statt där Casanovas denna kväll bjöd upp till dans. Det är väldigt trevligt att danserna återigen har börjat ta fart på detta underbara och ljuvliga ställe. Det är mycket jag vill skriva och berätta och jag börjar med hotellet (Best Western) som levererade högsta kvalitet på hotellrum, service samt en utsökt måltid nere i restaurangen. Att leverera sådan mat på den nivån är gudomligt och allt var perfekt och smakade utsökt. Jag vill verkligen rekommendera er alla att besöka detta hotell samt statt i Motala som ligger sida vid sida. Casanovas ankom runt 17.00 och då var det så dax att hjälpa bandet in med alla instrument o.s.v för kvällens spelning inne i den bedårande danssalen fylld med kristallkronor i taket och vackra målningar runt om. Salen var helt enkelt kungligt fin och dansgolvet var mycket bra där man även la ut lite kaffepulver under kvällen för än bättre glid. Arrangören lyssnade och gjorde allt för att kvällen skulle bli till den bästa. Casanovas är ett dansband som levererar dansmusik av hösta kvalitet rakt igenom och med Henrik Sethsson på sång så blir det magiskt. Bra med folk kom denna kväll för att dansa och roa sig, bandet levererade utsökt dansmusik med otroligt skickliga musiker rakt igenom. Det är en fröjd att bara stå och lyssna och koppla av till sidan ljuvlig musik. Succé får man minst sagt säga om denna kväll där arrangören levererade 100% bra och vad jag hörde så var alla som var på plats nöjda med kvällen. Statt i Motala ligger perfekt till bredvid torget mitt i stan och omgivning och allt annat smälter så bra in i det hela. Jag vill rikta ett otroligt stort tack till Marcus på Statt i Motala samt till Casanovas för en grym kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter