Tommys fick ett varmt välkomnande på sin Sverigeturné

I lördags den 17:e februari var det så dax att träffa grabbarna i Tommys som rest ända från Finland för 2 spelningar i Sverige. Innan jag sammanfattar denna härliga helg vill jag även nämna att jag har legat bakom dessa 2 spelningar för bandet till stor del och tjatat på arrangören om att få hit bandet än mer till Sverige, jag lyckades och grabbarna togs emot med öppna armar. Resan började som sagt för mig i Lund i lördags där jag tog emot sångaren i Tommys (Tom Käldström) för vidare färd mot Karlskorna och kvällens spelning på Skärgårdsköket i Karlskrona. Det var premiär både för mig och Tommys att besöka detta mysiga och trevliga ställe som levererade fantastisk god och vällagad mat samt toppen service med kakor, kaffe, godis m.m. Arrangören ska ha högsta betyg för detta och jag vill varmt rekommendera detta mysiga ställe som ligger en bit utanför Karlskrona nära en sjö med vacker miljö. Utöver allt detta så levererade dansbandet Tommys imponerande bra va det gäller allt. Kvällen blev ljuvligt bra så att till och med arrangören fick ta sig en svängom till sista dansen. Jag vill rikta ett stort varmt tack till Skärgårdsköket för allt och detta gör vi givetvis om framöver.

På söndag morgon bar resan vidare mot anrika Törringelund för Tommys, senast grabbarna spelade här var under 2001 eller 2002 och det blev ett kärt återseende för bandet som kände sig hemma direkt på detta mysiga och härliga ställe. Bra med folk hade kommit denna kväll och det värmer mitt hjärta då jag kämpat och gjort reklam länge för denna spelning åt grabbarna och av alla som som kom fram och snackade med mig under kvällens så var orden fantastiska, lyriska och äntligen om bandet Tommys. Helt makalös levererans igår och detta kan ni se via alla "Livefilmer" som finns på Facebooksidan (Dansbandssidan). Grabbarna hade med sig ett bra hög med skivor och alla såldes slut under kvällen och ett tips är att deras nya skiva kommer den 16/3 för er alla som undrar. Denna skiva är av högsta kvalitet då jag har fått en förhandslyssning på denna. Det blev applåder och extranummer för bandet under sista dansen. För att sammanfatta allt detta så får det bli som såhär, lysande gitarrspel och sång av Tom Käldström och skickliga och duktiga musiker rakt igenom som bjuder på sig själva och lyssnar på sin publik. En fantastisk leverans och detta är verkligen värt varenda öre i entrépengen minst sagt. Stort tack för denna gång grabbar, det var en fröjd att få åka med er på turné under denna helg. Tack även till härliga Törringelund för fin service och ljuvlig mat och service. Ta del av lite bilder nedanför från Karlskrona och Törringe. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter