Micke Ahlgrens bjöd på en härlig danskväll på Törringelund

Igår den 11/2 var det så dax att träffa dom trevliga grabbarna i Micke Ahlgren's igen. Senast var på M/S Viking Cinderella (Då privat). Denna kväll var platsen Törringelund utanför Svedala och bra med folk hade kommit för en svängom till vacker och mogen dansbandsmusik. Jag har sagt det många gånger förut och det tåls att upprepa hur många gånger som helst, Kent Ekman som spelar trummor i bandet gör det med bravur och inte nog med det, han har en fantastiskt sångröst. Jag vet inte exakt hur man tar ut nomineringarna till Guldklaven i Malung men en nominering för Kent Ekman borde sitta på sin plats helt klart. Va det gäller levererans från grabbarna så är det högsta betyg, jag har gjort mängder med reportage om bandet genom åren och aldrig är dom stela eller levererar mindre bra. Här är det full fart kvällen igenom och grabbarna bjuder på sig själva och levererar fantastisk dansbandsmusik av högsta klass. Entrépengen på 180:- är värt sitt pris och lite till när dessa grabbar bjuder upp till dans. Jag vill rikta ett stort tack till bandet och till Törringelund för en härlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter