Expanders vinnare av Manifestpriset 2018!

För en liten stund sedan avgjordes vilket dansband som skulle vinna Manifestpriset 2018 för årets album/skiva. Det blev Expanders som vann med skivan "Play That Rock n Roll". Dansbandssidan.com säger stort Grattis.

Dessa dansband var nominerade i kategorin dansband!

  • Casanovas - Ut i livet (Atenzia Records)
  • Perikles – Ett, Två – Let´s Go! (Atenzia Records)
  • Streaplers – King River (Atenzia Records)
  • Expanders – Play That Rock ‘n’ Roll (Expanders Dans & Nöjen) Manifestgalan är Sveriges enda oberoende musikgala där pris delas ut för verk skapade det senaste året. Manifestgalan arrangeras av Svenska Oberoende Musikproducenter tillsammans med samarbetspartners. Manifestgalan har arrangerats årligen sen 2003.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter