Mattias Sjöstenius ny sångare i Holidays

Den 26/1 skrev dansbandet Holidays på sin Facebook att Mattias Sjöstenius blir ny sångare i bandet efter att Fredrik vikarierat med bandet under en kortare tid. Här nedanför kan ni ta del av Holidays egna ord. / Christian på Dansbandssidan.com 

Hallå Holidays vänner. Dax att presentera Holidays nya sångare. 
Välkommen Mattias Sjöstenius - Mattias är en go smålänning ifrån Oskarshamn. Han har tidigare lirat trummor i Chiquita och på senare tid haft sitt egna band Remembers. Nu tar han klivet fram från sina trummor, för att fronta oss. Han sjunger inte bara, han spelar även lite kompgitarr och dragspel. Mattias gör sin ”premiär” redan på måndag 29 jan i Tidaholm. Hjärtligt välkommen till Holidays. 
Micke,Jönsson, Melin och Nicke

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter