På resefest med Tjörnarpsbuss

Den 17&18:e Januari åkte jag för 3:e gången med Tjörnarpsbuss för ett reportage och denna gång på en resefest på M/S Viking Cinderella. 2 fullsatta bussar åkte tidigt på morgonen upp från Skåne till Stockholm med ett par stopp för frukost och middag. Väldigt trevlig stämning rakt igenom under resans gång och förväntningarna för höga. Som vanligt erbjuder Tjörnarpsbuss fantastiska resor och ett proffsigt bemötande med god service, man känner sig alltid varmt välkommen på dessa resor. Väl framme i. Stockholm var det så dax att kliva ombord på fartyget inför kvällens festligheter som började i nattklubben Etagé där vi fick en privat föreställning i form av gruppen Legendz samt att resenärerna blev bjudna på lite bubbel. Under kvällen underhöll dansbanden Casanovas, Junix samt Drems, dom gjorde ett grymt bra jobb alla band och det svängde rejält kvällen rakt igenom. För er som aldrig åkt med Tjörnarpsbuss så vill jag varmt rekommendera er att göra detta. Fantastiska resevärdar samt chaufförer. Denna resa blev helt fantastiskt trevlig och fin på alla sätt och jag vill passa på att tacka Tjörnarpsbuss samt alla resenärer för en härlig resefest. Ta del av ett par bilder nedanför från denna resa. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter