Succé för Terjes Dansegalla på Gran Canaria!

För 3.e året i följd fick jag den stora äran att göra reportage på Terjes Dansegalla nere på Gran Canaria och Puerto Rico. Denna Dansegalla gick av stapeln på Tango Dansebar både utomhus samt inomhus och redan första kvällen fanns cirka 500 personer på plats för att roa sig och dansa kvällen lång. Toppen artister och dansband från både Norge och Sverige. För första gången fanns även Hasse och Dennis från Flamingokvintetten på plats på Terjes Dansegalla och grabbarna togs emot på ett fantastiskt sätt under måndag lunch. Dessa legender levererade otroligt bra som alla andra gånger och dom blev kompade av artister från Contrazt bland annat. I cirka 1 timme framförde dom klassiska Flamingolåtar och dansgolvet var fullt kvällen igenom. När man är över 70 år som Hasse och sjunger med denna ljuvliga sångröst så är det ren magi helt enkelt. Det blev en succé för Terjes Dansegalla med runt 1000 personer på plats under 2 dagar. Dom Norska dansbanden Contrazt och Holmsve levererade fantastiskt fint och dom kompade även diverse artister under denna Dansegalla. Det är helt enormt med denna fest och glädje när artisterna går upp på scenen och levererar otroligt bra. Tänk er sommar med ljuvlig värme och underbar underhållning på högsta nivå av toppenartister från Norge och Sverige. Lasse Sigfridsson, Thorleif Torstensson samt Hasse & Dennis från Flamingokvintetten ska ha stort beröm att dom alltid gör sitt yttersta på scenen och man kan inte mer än att njuta när musiken drar igång. Förra året skrev jag att man inte kan jämföra denna Dansegalla med någon annan, om ni kollar på alla publikbilder nedanför så förstår ni säkert vad jag menar. Jag vill även passa på att hylla alla artister från Norge såsom Contrazt, Holmsve, Anne Nørdsti, Lasse Johansen m.f.l för deras enorma närvaro, scenglädje och gästvänlighet. Jag hoppas jag någon gång i mitt liv får komma till Norge och göra mitt första reportage om ett dansband eller flera. Det blev helt enkelt en underbar Dansegalla här i Puerto Rico och Gran Canaria. Nedanför kan ni ta del av en mängd bilder från dessa dagar. Jag vill rikta ett stort tack till alla artister, ljudkillar, funktionärer, konferencier, Dj Charlie samt inte minst till Terje för ditt enorma arbete för denna Dansegalla som bli större och större för varje år som går och en enorm succé. Det har varit en fröjd att få komma mer och filma och ta bilder samt uppdatera er alla i Norden och runt om i Europa om vad som skett under veckan som har gått. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter