Skåningarna bjöd på en härlig danskväll på Törringelund i Skåne

Igår den 14:e Januari träffade jag grabbarna i Skåningarna för ett reportage på Törringelund. Senast jag gjorde reportage om grabbarna var sommaren 2017 och en ny medlem har tillkommit i bandet i form av Roger Olsson (tidigare) Stensons dansband. Bandet startade 2014 och då som duo. I Januari 2016 bestämde sig bandet för att utöka sin sättning och har idag 4 medlemmar. Senast i somras hyllade jag bandet för deras framgång, leverans och deras succé helt enkelt. Bandet har mellan 300-620 dansare per kväll och detta är imponerande helt enkelt, människor njuter av detta mogenband och senaste igår viskade ett flertal människor i mitt öra på plats på Törringe och ville framföra Skåningarnas populäritet samt Joels underbara sångröst. Man kan också se detta på alla 100 - tals kommentarer från mina "Live"filmer igår via Facebooksidan. Bandet bjuder på scenglädje, spelglädje, snygga scenkläder och leverans på leverans hela tiden. Fortsätter bandet i denna takt så kommer detta slutta med dunder succé, redan nu tillhör bandet ett av Sveriges populäraste mogenband. Sedan tidigare har jag träffat grabbarna under flera år i andra dansband och dom är alltid lika trevliga och tillmötesgående. Närmare 400 personer fanns på plats igår på Törringe och kvällen blev fin på alla sätt. Jag vill rikta ett stort tack till Skåningarna samt till Törringelund för en härlig kväll. Ta del av ett par bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter