En kväll med Lövgrens på Törringelund i Skåne

Jul och Nyårshelgerna är över och det var dax för årets första reportage för Dansbandssidan.com. Denna Söndag var platsen Törringelund och dansbandet Lövgrens som bjöd upp till dans. Grabbarna svängde förbi Lund för att hämta upp mig innan ankomst Törringe. En kväll som bjöd på härlig dansmusik med lite nya låtar i repertoaren från Lövgrens. Grabbarna gav verkligen allt igår och det märktes på scen och till dansarnas stora förtjusning. Under kvällen fick jag även reda på att "Turbo" Henrik Wallrin kommer att sluta i Lövgrens i februari månad. Henrik har tidigare spelat med bland annat Drifters, Lasse Stefanz och Wahlströms. Henriks nya jobb kommer bli att köra buss på heltid framöver. Denna kväll fanns även Countrystjärnan Martin Nilsson på plats för att hälsa på grabbarna i bandet. Martin har tidigare spelat med Donnez. Lövgrens levererar alltid och bjuder på sig själva samt tar sig till för att snacka med fans och dansfolket. Vill man dansa till grabbarna i veckan så kan man bland annat göra det på Borås parken på torsdag.

Jag vill passa på att tacka Lövgrens för en mycket trrevlig kväll samt stort tack till Törringelund för gott fika och middag. / Christian på Dansbandssidan.com  

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter