Remix - så heter den nya dansbandsduon 

Låt mig presentera den nya dansbandsduon Remix Orkester som utgår ifrån Ludvika. Jag ställde ett par frågor till Tom Henrik Manninen (Tidigare medlem i Fernandoz) om den nya Duon och den informationen kan ni ta del av nedanför.

Tom Henrik Manninen säger att målet är att få igång bandet med flera gig till att börja med, sedan ska det bli en ny skiva vad det lider, men då vi gör allt själva, både vad det gäller det musikaliska så väl som det marknadsmässiga. Så kommer det nog att dröja ett tag. Duon har även civila jobb så att säga. Tom Henrik Spelade som sagt tidigare med Fernandoz och Janne Norrback har mest spelat som dans&underhållnings trubadur runt omkring i mellan Sverige, med en väldigt bred repertoar har han spelat för alla åldrar. Inriktningen med Remix är att spela för den lite mognare publiken. Allt från rock, disco och schlager till gammeldans. Deras första spelning var den 1/12 på Danshallen i Storvik och bandet har i nuläget cirka 25 spelningar inbokade och hoppas på fler. 
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter