En sista kväll med Mats Kärrlid i Bob Stevens

Igår på Annandag Jul fanns jag på plats på Törringelund för årets sista reportage men framförallt för att dokumentera när Mats Kärrlid gjorde sin sista spelning med Bob Stevens efter cirka 30 år i bandet. Det blev en kväll med cirka 370 personer på plats och kvällen blev varm, känslomässig samt fantastisk på alla sätt. Grabbarna levererade otroligt bra denna kväll och stämning kunde knappast varit bättre. Med över 30 reportage om grabbarna under 6,5 år med hemsidan så vet många vid det här laget vilka Bob Stevens är. Men efter Mats sista spelning så tar nu Christoffer Bengtsson över som sångare i bandet och framöver blir det nya reportage om grabbarna men denna gång utan Mats Kärrlid. När klockan närmade sig 20.45 så var det dax för sista dansen på Törringe där Mats framförde låten "No more boleros" en låt Mats framför otroligt bra och som inte blir det samma utan att Mats framför den. Det blev extranummer inför stående ovationer och Mats fick ett värdigt och fint avslut efter alla åren med bandet. Jag vill passa på att tacka alla i bandet för en ljuvlig kväll och ett stort tack till Mats Kärrlid för fantastiska år i bandet. / Christian på Dansbandssidan.com

Vill passa på att önska Mats stort lycka till framöver och vem vet om du blir sugen på att komma tillbaka på ett eller annat sätt i dansbandssvängen. Välkomnar även Bob Stevens nya sångare Christoffer Bengtsson som börjar med bandet från Januari 2018. / Christian på Dansbandssidan.com 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter