Ny musik med Tom Håkans från Finland

Fredagen den 8.12.2017 utkom Tom Håkans med en ny singel "Ett funnet hjärta" som berättar om då Tom som 2år och 8 månader gammal fick ett nytt hjärta den 29 juli 1991. Vid Barnkliniken i Helsingfors. Då han det yngsta barnet i Finland och hela Norden som genomgick en hjärttransplantation. Den dagen var det inte bara nervöst för hans föräldrar utan också för hela läkarkåren, eftersom det aldrig tidigare hade gjorts på ett så litet barn i Finland. Hjärttransplantationen lyckades och  Tom har nu levt med nya hjärtat i hela 26år. Nuförtiden genomförs det mellan 16-20 hjärttransplantationer i Finland varje år, men behovet är 25-30. 2 härliga låtar där man får en buggkänsla samt en härlig baladlåt i form av "Ett funnet hjärta". När Tom släpper musik så får han in både dansbandstakterna samt en touch av Country. 


1. Ett funnet hjärta Text: Stefan Håkans/Tom Håkans, Musik: Tom Håkans Arrangemang: Tomas Fant & Martin Klaman.

2. Kom igen Text & musik: Thomas Berglund/Agneta Mårtensson Arrangemang: Martin Klaman Ett funnet hjärta är en ballad som berättar om Toms hjärttransplantation kom igen är en svängig dansbandslåt skriven av Thomas Berglund och Agneta Mårtensson

Lyssna på låtarna här nedanför!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter