Succé för julkonserten - Julens Högtidsstund  i Jomala kyrka

I fredags reste jag över till Åland för att göra reportage i Jomala kyrka där Hans Martin, Tom Käldström, Ramona Nordberg och Markus Stara skulle ha sin julkonsert med namnet "Julens Högtidsstund". 300 personer hade kommit för att ta del av denna och min uppgift under kvällen var att filma och dokumentera kvällen. Hans Martin som tidigare varit sångare i dansbandet Tommys har en vacker och stämningsfull röst som håller högsta klass och denna kväll framförde han ett par jullåtar till publikens förtjusning, några av dessa var "När ljusen tändas där hemma samt Julens Högtidsstund. Tom Käldström är sångare i Tommys och här fick man ta del av ett par låtar instrumentalt på saxofon, bland annat låten "Bella Notte". Toms röst är unik och även hans gitarrspel med ett unikt sound. Ramona spelar till vardags i dansbandet Högtryck från Åland, ett par smäktande låtar framförde Ramona under kvällens gång och hennes röst är ljuvlig mycket behaglig att lyssna på. Sist men inte minst Markus Stara som spelar klaviatur i Tommys, han är en duktig musiker och levererar alltid. Skall man sammanfatta denna kväll så får det bli med orden, ljuvlig, stämningsfull, glädje, och även känslosam. Jag vill rikta ett stort tack till Tom, Hans, Ramona, och Markus för en fantastisk julkonsert. Denna julkonsert får 5/5 tomtar 

Ta del av 3 låtar från kvällen nedanför. 4 låtar till kommer att lägga in på Youtube och Facebook under December månad. / Christian på Dansbandssidan.com

Ramona Nordberg tog emot lite julgåvor från Dansbandssidan.com

Jomala kyrka på Åland / Mariehamn

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter