Ta er tid 1 minut att läsa mina ord

Medan många samlar familj, släkt och vänner inför den stundande julhelgen är det inte ovanligt att andra sitter ensamma. Då kan julen vara en tuff period - oavsett anledning till ensamheten. Att fira julen men framförallt Julafton ensam är något som ingen ska behöva göra enligt mig. Julen är en högtid då man umgås med nära och kära och rår om varandra. För alla är det inte så och med anledning att jag själv firar Julafton ensam så vill jag bjuda in alla följare av Dansbandssidan.com men framförallt till er alla som sitter helt ensamna under Julafton. Inbjudan gäller till Dansbandssidan på Facebook där jag kommer att erbjuda en mängd trevligheter och aktiviteter under 10 timmar Non-Stopp med start 12.00 fram tills 22.00. Lite av det jag kommer att erbjuda ser ni på bilden nedanför. Olika dansband och samarbetspartner till Dansbandssidan har ställt upp och skänkt tävlingsvinster som kommer att tävlas ut under denna dag, ett stort tack till er alla.

Ni ska känna er varmt välkomna att fira Julafton tillsammans med Dansbandssidan.com på Facebook med start 12.00 den 24/12 / Hälsningar Christian på Dansbandssidan

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter