Holidays bjöd upp till Adventsdans på Törringelund 

Igår den 1:a Advent besökte jag Törringelund för ett reportage om grabbarna i dansbandet Holidays. Bandet har blivit väldigt omtyckta här nere i Skåne och spelningarna här nere blir allt fler och fler. Igår fick jag även chansen att träffa och snacka med Holidays nya sångare (Fredrik Walter-Bivall) Fredrik har tidigare spelat med dansbandet Tommy Bergs. Fredrik har en mjuk och härlig ton i rösten och leveransen är perfekt. Holidays har helt enkelt gjort ett bra val med att ta till sig Fredrik till bandet. Detta kommer bli kanon bra och framtiden ser ljus ut för bandet helt klart. För övrigt levererar bandet gång på gång och man märker att dom trivs tillsammans då spelglädjen är enorm. Det är alltid lika trevligt att få komma till Törringelund och göra reportage, god mat perfekt service och underbart trevlig personal. Man känner sig alltid välkommen hit. Denna danskväll blev som så många andra en perfekt kväll och jag vill passa på att tacka Holidays samt Törringelund. Ta del av lite bilder nedanför från kvällen. / Dansbandssidan 

Jag vill även passa på att slå ett slag för Törringes gudomligt goda och utsökta julbord. Detta säger jag som jobbat som kock till och från i 16 år. 80% av all mat som erbjuds är gjort för hand och inte något halvfabrikat, deras köttbullar är något utöver det vanliga. 1 ton köttbullar har dom rullat för hand inför säsongens julbord och detta är imponerande. Jag provade 6 olika rätter igår och allt var perfekt.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter