Wizex & Familjen Sigfridsson i BingoLotto 1:a Advent

Hela familjen Sigfridsson gör TV-debut idag den 1:a Advent i Bingolotto samt att dansbandet Wizex medverkar. Allt detta ser ni med start 18.00 på TV4. 


WIZEX OCH LASSE SIGFRIDSSON

1957 bildade Ulrik Wittman ”Ulrik Wittmans Kvintett”, sedermera Ulrik Wittmans Hammond-sextett. Med ny sångerska 1960 tog man det vinnande bandnamnet ”Ulrik Wittmans Electro-sextett med Git Elfwing”. 1963 pep Ulrik Wittman iväg och de sex kvarvarande medlemmarna knep istället det aningen mer artistklingande namnet Wizex.

1977 hamnade Wizex för första gången på Svensktoppen med låten En vagabond, Genombrottet kom samma år genom medverkan i SVT:s Nygammalt. Stora hits med bandet är bl.a. Miss Decibel, Om himlen och Österlen och Tusen och en natt. En rad välkända medlemmar har passerat genom åren såsom Kikki Danielsson och Charlotte Perrelli och idag är det Anna Sköld som står för skönsången. I fjol kom 30:e studioalbumet ”Game set & match”.
Lasse Sigfridsson var med och grundade och spelade i Lasse Stefanz i 45 år. Idag har han en framgångsrik solokarriär med fem album i bagaget. Lasse har dessutom turnerat tillsammans med Christina Lindberg och på söndag gästar han BingoLotto med ”familjebandet” Familjen Sigfridsson, som både barn och barnbarn i ensemblen.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter