Magisk stämning inför fullsatt kyrka i Eslöv

Igår blev jag inbjuden till Julkonserten "I Juletid" med Christer Sjögren, Marcos Ubeda och Magnus Johansson i Eslövs kyrka. Efter fjolårets succé kom Christer Sjögren tillbaka som gästsolist i årets I Juletid. I Juletid gör 65 konserter från november till Januari. Liksom förra året spred denna trio magi rakt igenom och tiden gick otroligt fort. Det händer hela tiden något spännande, magiskt samt att trion bjuder på härliga berättelser under konsertens gång. Man glömmer helt enkelt av tiden och är djupt inne i konserten. Christer Sjögren behöver ingen längre presentation, han är med i denna konstellation för 2:a året och bjöd på ett fantastiskt medley med andliga sånger samt några julmelodier som tillhör julen ”Bella notte”, Ave Maria, och Elvis Presleys ”How great thou art”. Magnus Johansson på trumpet gör hela denna julkonsert magisk samt underbar. Helt enorm spelglädje och framförande, en av kvällens absoluta höjdpunkter var när Magnus spelade låten Nessun dorma på trumpet och man bara satt och rös under hela låten, lägg då till Eslövs vokalensemble och denna fantastiska kör så blev det ren magi i hela kyrkan. Marcos Ubeda ligger bakom väldigt mycket i denna julkonsert och är bland annat producent och har stor del i framgångarna för denna julkonsert, vad det gäller att spela på klaviatur så är det så enkelt för honom och det låter otroligt bra och man ser hela tiden en glad Marcos som bjuder på sig själv. Christer Sjögren och grabbarna avrundade konserten och alla reste sig upp och applåderade och då blev det ett extra nummer i form av ett Vikingarna-medley med bland annat ”Leende guldbruna ögon”, ”I mitt eget Blue Hawaii” och melodifestivalbidraget från 2008 ”I love Europe”.

Jag vill rikta ett stort tack till denna trio som även tog sig tid att snacka en stund innan konserten samt efteråt och passade på att lämna över en julgåva samt att ta ett par bilder. Även ett stort tack till arrangören Billy Heil som bjöd in mig och som har hand om ljud/ljus under konserten samt ser till att trion mår bra och alla runtomkring. TACK TACK och återigen ett stor TACK. / Christian på Dansbandssidan.com


Efter hand som åren har gått, har I Juletid växt och nu är denna turné Sveriges – och kanske världens – största julturné med 65 konserter över hela landet.


För information om kommande konserter samt biljetter klicka här!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter