En kväll med Ninnas Orkester på Hardeberga BKs årsfest i Södra Sandby!

Igår den 25/11 var jag inbjuden av Hardeberga BKs och deras årsfest i Södra Sandby. Denna kväll bjöd det Skånska dansbandet Ninnas Orkester upp till dans. Väl på plats var det så dax att snacka med arrangören och samt att hjälpa bandet att köra in alla instrument innan det blev en kort fika paus. När klockan väl slog 18.00 kom alla gäster för att avnjuta en god middag strax innan 19.00 och denna bestod av fläskfilé med stekt potatis samt 2 sorters såser och diverse tillbehör. Mycket välsmakande och god middag. Stämningen var helt fantastisk vid middagen och Ninnas bjöd på 5 allsångslåtar under middagen som avslutades med en god kaka och en kopp kaffe. Styrelse, medlemmar och Hardebergas A-LAG i dam och herr fanns på plats. Klockan 21.00 var det så dax för Ninnas att dra igång kvällens dans, denna kväll var Lennart Dahlberg med och vikarierade på gitarr och det gjorde han mycket bra. Ninnas har jag tidigare träffat ett par gånger och dom levererar bra dansmusik och kan mycket gärna anpassa sig efter dansarnas önskemål vad det gäller snabba och lugna låtar. Dansbandet brinner för att spela upp till dans och är väldigt noga med allt som rör leverans, skivinspelningar och annat. Alla som var på plats igår bjöd upp till dans och glädjen var helt enkelt underbar kvällen igenom när Ninnas även bjöd på ett par klassiska låtar och dessa kan ni se via Facebook sidan. Jag kan inte mer än att säga ett stort tack till Ninnas samt Hardeberga BKs för en underbart trevlig kväll. Ta del av ett par bilder nedanför från kvällen. / Christian på Dansbandssidan.com

Tack även till musik ansvarig Håkan Fredriksson!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter