Conny Nilsson trappar ner. . .

Senaste nytt!

Dansbandssidan.com kan nu avslöja att Conny Nilsson tänker sluta i Matz Bladhs innan orkesterns massiva sommarturné 2018 drar igång. ”-Detta är en tanke som malt i mig länge och nu har jag bestämt mig. Jag vill helt enkelt vakna i min egen säng, ta på mig morgonrocken, hämta tidningen och dricka morgonkaffet vid köksbordet hemma, istället för i orkesterbussen eller på något hotell någonstans”, säger Conny. Han fortsätter, ”-Jag ångrar inte för en sekund att jag en dag för längesedan tackade ja till erbjudandet om att bli frontman i denna fantastiska orkester”. Ny sångare i Matz Bladhs kommer att presenteras inom kort.

Givetvis kommer jag att tacka av Conny Nilsson på ett eller annat sätt innan han slutar i Matz Bladhs. / Christian på Dansbandssidan.com

(Foto:Dansbandssidan)
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter