Roger Olsson blir ny medlem i dansbandet Skåningarna!

För en liten stund sedan så kom det lite information kring dansbandet Skåningarna via deras Facebooksida och här nedanför kan ni ta del av denna. Vill även passa på att önska Roger lycka till och välkommen tillbaka till dansbandssvängen. / Christian på Dansbandssidan.com 


Hej! 
Vi vill börja med att tacka våra vikarier som hjälpt oss under denna hösten. Niclas, Peter, Martin, Kevin och Jörgen. Ni har gjort en strålande insats! Det har varit en svår match att hitta den rätta ersättaren för Mats men nu kan vi äntligen meddela att vi tillsatt platsen bakom klaviaturen. Mannen ni ser på bild heter Roger Olsson, ni känner säkert igen honom från Stenssons som han spelade och drev i många år! Vi är jätteglada att Roger ville börja med oss. Han kommer tillföra precis det som vårt sound bygger på. Han kommer även sjunga en del av våra låtar. Roger kommer att vara med oss från nu men kan behöva vara borta vissa spelningar då han har uppsägningstid från sitt nuvarande jobb, de tillfälle som blir kommer ersättare att rycka in för honom. Nästa sak vi kan meddela är att en ny skiva är planerad att släppas under 2018. Vi kommer börja med ett släppa några singlar digitalt som blir smakprov på skivan. Första två låtarna är beräknade att komma på Spotify under Januari. Om du klickat i knappen följ Skåningarna på Spotify så får du information när det kommer ut något nytt med oss. 

Vi ses någonstans i Sverige! / Joel, Antti, Roger, Håkan

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter