En tidig julhälsning från Erika Hansson till Dansbandssidans följare!

Jag fick ett mail från Erika Hansson som gärna ville dela med dig av denna nyhet till alla följare av Dansbandssidan.com. Läs gärna nedanför hennes egna ord. 

Här kommer en hälsning från mig, Erika Hansson, en sångerska från södra Sverige.  
Redan som fjortonåring gav jag ut min första singel som togs emot på ett fantastiskt sätt. Därefter har fler singlar och ett album släppts. Under 2017 har ett par nya låtar, med mig som sångerska, spelats flitigt i bl.a. två P4 kanaler. 

Nu vill jag avsluta musikåret med att presentera den nyskrivna jullåten ”Om vi bara bryr oss om”. Jag väljer att skriva till Dansbandssidan, eftersom jag tror och hoppas att denna jullåt skulle tilltala Dansbandssidans läsare och lyssnare. "Om vi bara bryr oss om" är en finstämd jullåt med en innerlig text. Låten speglar, enligt mig, vad julen verkligen handlar om, d.v.s. att visa omtanke, att försöka öppna stängda dörrar och att förmedla känslan av hopp och ljus. Jörgen Andersson har skrivit musiken och producerat låten. Lennart Dahlberg har förvandlat mina tankar om låtens budskap till en färdig låttext. Den 16 november kommer julsingeln ”Om vi bara bryr oss om” att ges ut i en begränsad fysisk upplaga.  Den 21 november släpps singeln också via olika strömningstjänster såsom t.ex. Spotify och iTunes. 
 

En länk till en nyskriven artikel sänder jag också med här:

http://www.sydostran.se/solvesborg/efter-radiohiten-erika-slapper-jullat/

Varma hälsningar
från
Erika
 

omslagsbild (fotograf Johan Lindvall)
omslagsbild (fotograf Johan Lindvall)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter