På Restaurang Brändåsen trivs alla dansband!

Restaurang Brändåsen är stället där många dansband har stannat för att avnjuta en god bit middag eller bara koppla av med en stunds fika. Jag vill passa på att göra lite reklam för Brändåsen efter att ha snackat med olika dansband. Cirka ett 40-tal dansband har varit på plats på Brändåsen och några av alla dessa är: Casanovas, Thor Görans, Jannez, Mats Bergmans, Drifters, Streaplers, Arvingarna, Zlips, Wahlströms, Black Jack, Lasse Stefanz, Matz Bladhs samt Lasse Holm och hela Diggilo gänget i många år, Robert Wells, Benny Andersson, Kalle Moreus med fler och flera.


Niclas Olén i Matz Bladhs säger följande om Restaurang Brändåsen - Ett fantastiskt ställe som erbjuder underbart god mat där man får maten serverad vid bordet, snyggt upplagt samt hemmalagat. Vi har varit här ett antal gånger och här erbjuds även en inhägnad parkering för turnébussar som är bevakad dygnet runt samt utomordentlig god frukost med hotellstandard. Brändåsen har även ett eget bageri med alla dess olika bakelser och bröd. Utöver allt detta så är personalen otroligt behjälpliga och trevliga, man känner sig verkligen välkommen hit. Torbjörn som driver stället är en trevlig hustomte som tar hand och hälsar på gästerna och ser till att alla har det bra helt enkelt.

Sveriges bästa vägkrog 2009, näst bästa 2011!
Unikt kondis med egen tillverkning av konditorivaraor att ta med eller äta här. Vi finns där vägarna möts, i korsningen mellan E20 och riksväg 50!

 

Alla är varmt välkomna att besöka Restaurang Brändåsen!Följ Restaurang Brändåsen på Facebook här! 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter