Streaplers & Sannex bjöd på en underbar dansfest i Falkenberg!

Igår den 4/11 besökte jag Dansfesten 2017 i Falkenberg. Det är 4:e gången jag gjorde reportage på denna underbara dansfest som arrangerades för 8:e gången. I år var det Sannex och Streaplers som skulle stå för musiken och underhållningen. Allt började med att matgästerna ankom runt 18.00 för att avnjuta en ljuvligt god buffé som erbjöd potatisgratäng, fläskfilé, diverse sallader, kyckling och mycket mera. Till middagen underhöll grabbarna i Sannex och dom gjorde det med bravur till gästernas förtjusning. Stämningen var helt enkelt på topp när klockan var 18.00 och ända fram tills 01.30 när dansfesten var över. Väldigt skoj att få träffa Sannex och Streaplers, 2 dansband som i år fick ta emot olika priser, Streaplers fick en Guldklave på Dansbandsveckan i Malung och Sannex vann en Grammis tidigare i år. Banden imponerar gång på gång med still, klass och leverans. Dansen drog igång 20.30 och Streaplers var först ut och redan tidigt på kvällen var det flera hundra personer på plats för att roa sig med dans och umgänge. Härlig musik från grabbarna i Streaplers som blandar ny musik med gamla klassiska låtar från årens lopp. Sannex bjuder alltid på sig själva och ger publiken det dom önskar, det är fullt ös från start till kvällens slut och vad mer kan man begära. Dansfesten är ett mycket trevligt och återkommande evenemang som levererar god mat, service samt en mysig stämning. Jag vill rikta ett stort tack till Sannex och Streaplers för att ni gjorde denna kväll till en ljuvlig danskväll samt ett stort tack till Fredrik Carlsson (Arrangör) för ett proffsigt samt en underbar Dansfest. / Christian på Dansbandssidan.com

(Ta del av lite bilder från kvällen nedanför)

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter