Populära Micke Ahlgrens gästade Sundspärlan i Helsingborg!

Om man bortser från att jag träffade grabbarna i Micke Ahlgrens en snabb sväng på Dansbandsveckan i Malung i år så är det exakt 1 år sedan jag gjorde ett reportage senast om dom. Micke Ahlgrens har precis släppt sitt nya album "LivsLevande 5" och denna kväll fick man höra en del av dessa melodier. Skivan har fått mycket fint beröm från dansarna och jag själv anser att skivan tillhör toppen av alla skivor som Micke Ahlgrens gjort under årens gång. Fantastiska låtar med ett härligt sound och lite nytänk med fräsch touch. Vad jag hörde fanns det över 400 personer på plats på Sundspärlan denna kväll och det är alltid lika trevligt att komma hit och göra reportage, ett fint och mysigt dansställe med fin service och gott fika. Framgångarna för Micke Ahlgrens är just nu stora och det rullar helt enkelt på för bandet som har över 110 spelningar inbokade till 2018 och fler lär det bli. Rent och snyggt på scen, välklädda och väldigt sociala och trevliga killar i bandet. Det är inte så konstigt att dansarna stortrivs när bandet gång på gång levererar och varierar musiken. Jag vill rikta ett stort tack till bandet för en trevlig kväll. / Christian på Dansbandssidan.com(Jag vill också påpeka att jag i första hand sätter fokus på dansbandet som spelar under kvällen för att sprida musiken till dansarna samt att locka in en yngre generation ut på dans. Många påpekar hela tiden varför jag inte filmar dansare och fotograferar dansare så ofta. Mitt svar är följande: Man kan inte bara fotografera hur som helst och på mogendans är det helt enkelt svårt att fotografera dansarna. Många vill helt enkelt inte ställa upp på bild av olika anledningar och det måste man respektera. Vad det gäller moderndans så är det alltid enkelt att fotografera. Jag hade givetvis tyckt att det vore trevligt med lite dansbilder också på mogendanserna för att få en överslagsbild om hur kvällen har varit. Men jag gör så gott jag kan och fotograferar oftast dom som jag känner eller som vill ställa upp på bild. / Christian på Dansbandssidan.com

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter